Directeur-Bestuurder Ben Broxterman geeft stokje over

1 mei 2024 |

Per 31 december 2024 vertrekt directeur-bestuurder Ben Broxterman na ruim 14,5 jaar bij Woningstichting Anna Paulowna.

“Eind 2024 schiet ik al aardig op richting de 66 jaar. Dan eindigt ook de huidige meerjarige beleidsperiode voor Woningstichting Anna Paulowna. In 2025 zal weer een nieuw beleidsplan moeten worden opgesteld. Voor mij een goed moment om eind 2024 het stokje over te geven aan een opvolger/-ster. 

Ik prijs mijzelf bijzonder gelukkig, dat ik in deze mooie sector bij deze mooie corporatie heb mogen werken en zal de woningstichting zeker gaan missen. Met de collega’s, de Raad van Commissarissen, de huurdersorganisatie, de huurders en vele anderen hebben we reuzestappen gezet op gebied van verduurzaming, nieuwbouw, samenwerkingen, de ontwikkeling van de organisatie, etc.

Uiteraard blijf ik tot eind 2024 onverminderd enthousiast meewerken aan de uitdagingen die deze sector biedt en ik ben ik benieuwd wat er daarna op mijn weg gaat komen”, aldus Ben Broxterman.

Extern bureau PublicSpirit is gestart met de werving voor een nieuwe directeur-bestuurder bij Woningstichting Anna Paulowna.

Word jij onze nieuwe Directeur-Bestuurder? Bekijk hier de volledige vacature!

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons