Complex 401

  • Categorie: 1 en 2 persoons huishoudens
  • Type: Overig
  • Complexnaam: Complex 401
  • Plaats: Petten
  • Adres: Singel 14 t/m 30

Omschrijving

Het complex Avondgloren is in het verleden gebouwd voor arbeiders die de zeewering bij Petten onderhielden. In de loop van jaren kregen deze kleine woningen de bestemming ouderenhuisvesting. Het complex bestaat uit negen woningen verdeeld over drie blokken. De woningen zijn eigendom van Woningstichting Anna Paulowna. Twee blokken betreffen grondgebonden woningen. Een blok de middelste (zie foto) is een gebouw met een woning op de begane grond en een woning op de 1e verdieping. Ieder woning heeft een eigen buitenberging. Op de woning op de 1e verdieping na heeft ieder woning een eigen tuin aan de achterzijde van het complex.

Singel nr. 22 heeft als enige woning een kelder. De andere grondgebonden woningen hebben een kelderkast in de slaapkamer.

De gebouwen zijn opgetrokken uit metselwerk. De daken zijn voorzien van geglazuurde dakpannen. Hemelwater wordt opgevangen in houten goten, deze zijn met zink bekleed. De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout. De woningen worden verwarmd met individuele hr cv-ketels. De woningen worden natuurlijk geventileerd, er is geen mechanische afzuiging. Zie voor de indeling van de woning de plattegrond.


Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons