Complex 209 Woonzorgcomplex met zorgindicatie

  • Categorie: Seniorenwoningen
  • Type: Overig
  • Complexnaam: Complex 209
  • Plaats: Breezand
  • Adres: Woonzorgcomplex 51a t/m 66

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Breezand liggen deze tweekamerwoningen. In de eerste plaats bedoeld voor senioren. In de loop van de tijd zijn er hier ook 1 en 2 persoonshuishoudens hier komen wonen. 

In het complex zijn zestien woningen gerealiseerd welke bestemd zijn voor ouderen die op zorg zijn aangewezen. Hier is een indicatie voor nodig.

Voor deze groep bewoners voldoen de woningen aan specifieke eisen. Daarmee hopen wij te bevorderen dat men hier voor lange tijd, met de daarbij behorende zorg van de zorgverleners, kan blijven wonen.

Voor het verlenen van de zorg wordt gebruik gemaakt van het wijksteunpunt dat direct bereikbaar is vanuit de woningen. De bijbehorende recreatiezaal wordt benut voor diverse activiteiten, zowel bewoners als andere geïnteresseerden uit de omgeving zijn van harte welkom.

Op de plattegrond ziet u de indeling van de standaardwoning. De woningen bij het wijksteunpunt en waarin aan ouderen die zorg nodig hebben gehuisvest worden, hebben een afwijkende indeling maar dit zijn eveneens twee-kamerwoningen.

De bovenwoning heeft een ruime zolder, deze is bereikbaar via een vlizotrap.


Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons