Nieuw in de straat – Ronald Elling

Eind november ontving Ronald Elling de sleutels van zijn nieuwe woning aan de Cornelis Keijzerlaan.

Keuze snel gemaakt
Ronald: “Ik ben geboren en getogen in Breezand. Daar wordt op dit moment niet veel gebouwd. Ik heb overwogen om een huis te kopen, maar als starter valt dat in deze tijd niet mee. Toen deze huurwoning op mijn pad kwam was voor mij de keuze snel gemaakt: deze kans liet ik niet voorbijgaan!”

Kookplaat en vaatwasser
Ronald: “Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je helemaal fris kan beginnen. Dat deze woning ook nog eens energieneutraal is vind ik ideaal. Daarnaast kreeg ik een aantal keuzemogelijkheden voor de keuken. Ik heb meteen een kookplaat en vaatwasser in laten bouwen. Een ander voordeel is een heel fijne, compleet nieuwe badkamer. Verder heeft de woning twee slaapkamers: dat is voor mij nu helemaal prima.”

Raambekleding uitzoeken
Ronald: “Mijn nieuwe meubels verwacht ik in de tweede week van januari. De raambekleding moet ik nog uitzoeken: dit zal als allerlaatst worden geplaatst. Voor die tijd moet er dan nog een vloer gelegd worden. Mijn vader is erg handig dus die komt me helpen met het leggen van de vloer. Ook heb ik hulp gehad van een collega die erg goed kan behangen. Andere muren krijgen nog een kleurtje, in een zandtint en groen. Mooie, neutrale kleuren overal goed bij passen.”

Eerste kennismaking met de buren
Ronald: “Ik heb nog niet alle  nieuwe bewoners ontmoet. Dat komt natuurlijk doordat anderen en ikzelf nog aan het klussen en verhuizen zijn. Wel heb ik al enkele buren gesproken tijdens het uitzoeken van de keuken, dat was erg leuk. Ook de buurt lijkt prettig en rustig, voor zover ik daar al iets over kan zeggen. Zoveel verschilt het niet van Breezand, het is best vergelijkbaar. Het complex ligt aan een vrij rustige straat en vanuit het raam kijk ik uit op het ander woonblok. Zodra ik hier woon ga ik zeker een praatje maken met de andere buren en verderop, in de buurt. Dat hoort erbij vind ik, dat is gewoon leuk.”

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons