Nieuwbouw Cornelis Keijzerlaan

10 januari 2023

Nieuwbouw Cornelis Keijzerlaan gerealiseerd

Op 16 november 2022 zijn alle 12 zeer energiezuinige nieuwbouwappartementen opgeleverd. In de weken daarna kregen alle huurders de sleutel van hun nieuwe woning, waaronder meneer en mevrouw kops.

Meneer en mevrouw Kops nemen de sleutels van hun nieuwbouwappartement in ontvangst.

De appartementen hebben een zeer laag energieverbruik en zijn energieneutraal. Energieneutraal betekent dat de energie die nodig is voor het gebouw, zelf wordt opgewekt. Ieder appartement heeft een zonnepaneelinstallatie welke jaarlijks circa 2000 KwH aan stroom opwekt. 

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u via de openslaande deuren naar het terras/balkon. Er zijn twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer maar liefst 15m² is. Ook geschikt voor een rolstoelgebruiker dus. 

In de hal bevindt zich een apart toilet. In de badkamer is nog de mogelijkheid voor een tweede toilet. Er bevindt zich een inpandige berging waarin naast de warmtepomp en WTW-unit ruimte is voor de wasmachine en wasdroger.  

De indeling van de appartementen kunt u zien op bijgevoegde plattegrond.  Naast het appartementengebouw bevindt zich een gebouw met twaalf aparte fietsenbergingen.  

Klik hier en hier voor de plattegrondtekeningen.

Klik op Downloaden om de promofilm te starten.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons