Sloop is startschot nieuwbouw Sportlaan

5 juni 2024 |

Sinds maandag 27 mei wordt het voormalige Triplo-gebouw aan de Sportlaan in Anna Paulowna gesloopt. Voor Woningstichting Anna Paulowna is dat het startschot voor de bouw van 11 zeer energiezuinige sociale huurwoningen in deze parkachtige omgeving. De bouw start aansluitend op de sloop.

De woningen zijn bestemd voor kleine huishoudens. Op de begane grond komt een woonkamer met open keuken. Op de verdieping twee slaapkamers en de badkamer. Bij de woning hoort een kleine tuin.

Doorstroming in gang zetten
Woningstichting Anna Paulowna vindt het belangrijk dat nieuwbouw zorgt voor  doorstroming in de bestaande woningen. Daarom krijgen 6 huurders van Woningstichting Anna Paulowna voorrang voor deze nieuwe woningen aan de Sportlaan. Hun huidige woningen komen dan vrij voor woningzoekenden die al lang wachten op een woning.

De resterende 5 woningen worden daarna geadverteerd via www.woonmatchkopnh.nl voor álle woningzoekenden. Inwoners van de gemeente Hollands Kroon krijgen voorrang op woningzoekenden van buiten de gemeente. 

Meer informatie 
Kijk voor meer informatie op www.wsap.nl/nieuwbouw.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons