Complexen 209, 210 & 211 Breezand

  • Categorie: 1 en 2 persoons huishoudens
  • Type: Overig
  • Complexnaam: Complexen 209, 210 & 211
  • Plaats: Breezand
  • Adres: Past. Verhoeffpark 1 t/m 51 Past. Verhoeffpark 67 t/m 80 Woonzorgcomplex 51a t/m 66

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Breezand liggen deze tweekamerwoningen. In de eerste plaats bedoeld voor senioren. In de loop van de tijd zijn ook alleenstaanden hier komen wonen omdat deze woningen ook voor deze doelgroep uitstekend geschikt zijn. 

In het complex zijn zestien woningen gerealiseerd welke bestemd zijn voor ouderen die (mede) op zorg zijn aangewezen. Hier is een indicatie voor nodig.

Voor deze groep bewoners voldoen de woningen aan specifieke eisen. Daarmee hopen wij te bevorderen dat men hier voor lange tijd, met de daarbij behorende zorg door de zorgverleners, kan blijven wonen.

Voor het verlenen van de zorg wordt gebruik gemaakt van het wijksteunpunt wat direct bereikbaar is vanuit de woningen. De daarbij behorende recreatiezaal wordt benut voor verschillende activiteiten, zowel voor de bewoners van “het park” als voor de overige ingezetenen van de gemeente.

De plattegrond geeft de indeling aan van de standaardwoning. De woningen nabij het wijksteunpunt en waarin aan ouderen zorg wordt verleend hebben een afwijkende indeling, doch zijn ook twee-kamerwoningen.

Tot slot vermelden wij nog dat de bovenwoning een ruime zolder heeft welke bereikbaar is via een vlizotrap.


Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons