Zonnepanelen

Nog geen zonnepanelen?

Heeft u nog geen zonnepanelen? Deze kunt u hier aanvragen

Gestapelde woningen komen niet in aanmerking voor zonnepanelen

Het is op dit moment alleen mogelijk om zonnepanelen aan te vragen als u een grondgebonden woning van ons huurt. Dit houdt in dat uw woning een ‘eigen’ dak heeft, denk hierbij aan een eengezinswoning. Gestapelde woningen zoals appartementenkomen hiervoor niet in aanmerking

Heeft u al zonnepanelen of wilt u meer informatie?

Klik hier voor onze folder.

Maximaal profiteren van uw zonnepanelen

Om volledig te kunnen profiteren van de opbrengst van de panelen is het belangrijk dat u zelf in de gaten houdt of de installatie niet in storing staat.

Controleer daarom regelmatig even bij de omvormer om te zien of deze nog goed werkt en niet in storing staat. Merkt u een storing of defect? Meld dit dan meteen aan ons, zodat we het probleem kunnen verhelpen.

Woningstichting Anna Paulowna maakt zonnepanelen niet schoon

Het meeste vuil spoelt weg met een goede regenbui. Zonnepanelen leveren tussen de drie en vijf procent minder op als ze echt vies zijn. Daarmee leveren ze nog steeds ruim meer op dan de kosten die u ons betaalt voor de zonnepanelen. Wilt u ze toch schoon laten maken houdt u er dan rekening mee dat een schoonmaakbeurt al gauw € 85,– kost. U kunt dit eens in de vijf jaar laten doen. Vaker de zonnepanelen laten schoonmaken kost u meer dan het u oplevert.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons