Zonnepanelen aanvragen

Heeft u nog geen zonnepanelen? Deze kunt u hier aanvragen via een aanvraagformulier ZAV. ZAV staat voor zelf aangebrachte voorziening.

Gestapelde woningen komen NIET in aanmerking voor zonnepanelen
Het is op dit moment alleen mogelijk om zonnepanelen aan te vragen als u een grondgebonden woning van ons huurt. Dit houdt in dat uw woning een ‘eigen’ dak heeft, denk hierbij aan een eengezinswoning. Gestapelde woningen, zoals appartementen, komen hiervoor niet in aanmerking.

Heeft u al zonnepanelen, of wilt u meer informatie?
Klik hier voor onze folder Zonnepanelen.

Maximaal profiteren van uw zonnepanelen
Om volledig te kunnen profiteren van de opbrengst van de zonnepanelen is het belangrijk dat u zelf in de gaten houdt of de installatie niet in storing staat. Controleer daarom regelmatig even bij de omvormer om te zien of deze nog goed werkt. Merkt u een storing of defect? Meld dit dan meteen aan ons, zodat we het probleem kunnen verhelpen.

Salderen en de salderingsregeling
Als uw zonnepanelen meer elektriciteit opwekken dan u gebruikt, wordt de extra stroom teruggevoerd naar het algemene stroomnet. Dit noemen we ‘salderen’. Op dit moment wordt de teruggeleverde stroom verrekend met uw eigen verbruik (via de salderingsregeling). De overheid heeft plannen om de komende jaren de salderingsregeling te beperken of zelfs af te schaffen, en deze veranderingen kunnen gevolgen hebben voor de vergoeding voor teruglevering.

Netbeheerder Liander waarschuwt dat als er veel zonnepanelen in uw buurt zijn, dit in bepaalde gevallen problemen kan veroorzaken op het elektriciteitsnet. In dat geval kan Liander tijdelijk de teruglevering aan het net onderbreken. Woningstichting Anna Paulowna kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.


Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons