CV

Storing centrale verwarming
Als er problemen zijn met uw cv-ketel, u heeft bijv. geen warm water, wilt u dan eerst op het volgende letten? 

Gaat u na of er nog voldoende druk in de installatie is: deze moet ten minste 1,5 bar zijn. Als dit lager is, dan eerst bijvullen via de vulslangset. Voordat u gaat bijvullen, haalt u eerst de stekker voor o.a. de cv-pomp uit het stopcontact.Van een druppelende warmwaterkraan kan ook de oorzaak zijn dat de cv-ketel niet aanslaat. Op dat moment wordt warm water gevraagd en dit heeft voorrang boven de levering van warmte.Loopt u dus ook even de warm-waterkranen na. Anders komt de monteur voor niets.

Van het uitvallen van de elektriciteit kan ook de oorzaak zijn dat de cv-ketel niet opstart nadat de energieleverancier er in is geslaagd om de stroomvoorziening te herstellen. Slaat de cv-ketel niet aan, drukt u dan op de ‘reset-knop’. Bij bepaalde toestellen moet u dat ten minste twee keer doen. 

Let op: indien u een cv-storing meldt en deze houdt verband met onvoldoende waterdruk in het systeem en/of een druppelende warmwaterkraan, dan is het servicebedrijf gerechtigd de gemaakte kosten aan u door te berekenen. 

Het komt voor dat huurders niet weten hoe de cv-installatie bijgevuld moet worden. Indien dit voor u van toepassing is leest u onderstaande handleiding of vraagt u de cv-monteur als hij bij u is voor het periodiek onderhoud of hij u wil uitleggen hoe dit moet. Lees hier meer over het vullen van de CV-installatie.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons