Cv-onderhoud

Iedere cv-ketel moet ongeveer om de anderhalf gekeurd worden. Dit hangt af van het bouwjaar en type van de cv-ketel. Voor dit onderhoud werkt Woningstichting Anna Paulowna sinds een aantal jaren samen met Energiewacht. Is uw cv-ketel aan onderhoud toe, dan krijgt u van Energiewacht een brief met inloggegevens voor de Energiewacht-website. Daarmee kunt u zelf online een afspraak maken. Energiewacht stuurt vervolgens een monteur.

Essent-logo
Let op: Energiewacht werkt samen met Essent. Daarom staat het Essent-logo ook op kleding van de Energiewacht-monteurs. De monteurs onderhouden de cv-ketels conform de richtlijnen. Vertrouwt u het niet? Dan kunt u de monteur altijd vragen naar een identiteitsbewijs, of de papieren waarop staat dat de monteur bij Energiewacht werkt.

Oude ABM-sticker
Mogelijk zit er op uw cv-ketel nog een oude ABM-sticker. ABM is onze vorige samenwerkingspartner voor cv-onderhoud. Logischerwijs levert dit weleens verwarring op. Energiewacht vervangt de stickers tijdens hun onderhoudsbezoek.

Onderhoud warmtepomp
De afgelopen jaren hebben we ook bij steeds meer woningen een waterpomp geïnstalleerd. Voor zover nu bekend hebben deze elke twee jaar onderhoud nodig. U wordt op de hoogte gebracht als de warmtepomp aan onderhoud toe is.

Heeft u een probleem met de cv-ketel? Kijk dan eerst wat u zelf kunt doen. Komt u er zelf niet uit, dan is Energiewacht 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 088-555 3000.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons