Koopwoningen

Sinds Woningstichting Anna Paulowna is gestart met de verkoop van woningen is gebleken dat hier veel belangstelling voor is. Veel zittende huurders hebben hun aangeboden huurwoning aangekocht. Dit resulteerde in een opbrengst die direct onze doelstelling overtrof. 

Tevens is er veel belangstelling voor de verkoopwoningen die na mutatie op de vrije markt worden aangeboden. Verkoop van woningen is nodig omdat wij in de nabije toekomst voor grote investeringen in nieuwbouw en renovaties staan. 

Toch vinden wij dat wij primair een verhuurder zijn en geen verkoper. Meer woningen verkopen dan waar wij op gerekend hebben, past hier niet bij – zeker met het oog op de lange wachtlijsten.

Dit geldt niet voor alle verkopen: De woningen aan de Nieuweweg in Anna Paulowna en aan de Hyacintenstraat, Narcissenstraat, Zandvaart en Ceresplein in Breezand zullen bij mutatie nog steeds op de vrije markt te koop worden aangeboden.

Voor meer informatie met betrekking tot de woningen die wij te koop aanbieden kunt u contact opnemen met Makelaardij Westhuis telefoonnummer: 0224-217119.

Momenteel hebben wij geen woning in de verkoop.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons