Even voorstellen: André van Paridon

22 maart 2021

Hij is geboren en getogen in Anna Paulowna en voor velen een bekend gezicht: sinds januari is het technische team versterkt met André van Paridon. Een lekkende kraan, kapot stopcontact of ander klusje? Het kan zomaar zijn dat André het voor u oplost.

Mooie overstap
“Ik heb jarenlang bij een bouwbedrijf gewerkt, voornamelijk in de huizenbouw. Veel opleverklusjes, dus een woning helemaal nalopen op de laatste dingen die nog moeten gebeuren voordat mensen de sleutel krijgen. Toen ik hoorde dat er een vacature was bij de woningstichting zag ik dat als een mooie overstap. Het werk is vergelijkbaar, hoewel ik nu natuurlijk ook vaak in woningen kom waar mensen al wonen. Je komt bij veel huurders thuis.”

Dankbaar werk
“Werken in een leegstaande woning is leuk, maar het is nog leuker als iemand de deur voor je opendoet en blij is dat je komt. Je komt natuurlijk om iets op te lossen, dat is dankbaar werk. Nee, de schoenen hoeven niet uit maar we vegen altijd wel netjes onze voeten. Je bent toch te gast.”

Werkbonnen
“Het is net als bij de huisarts: we hebben elke dag een lijstje met adressen en vragen van de betreffende mensen, zogenaamde werkbonnen. Soms bellen bewoners voor iets en als we dan in huis zijn blijkt dat ze eigenlijk nog meer vragen hebben, een enkele keer kan ik dat snel tussendoor oplossen maar het is met betrekking tot de planning handiger dat alles vooraf wordt doorgegeven. Zo kunnen we voor iedereen de tijd nemen.”

Thuis verder klussen
“Stilzitten is voor mij niet weggelegd. Thuis ben ik ook altijd wel aan het knutselen en klussen. Daarnaast wandel ik graag. Eerder deed ik veel aan hardlopen, dat heb ik nu ingeruild voor een iets rustiger tempo. Maar het blijft genieten van deze mooie omgeving!”

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons