Nieuw in de straat – Isabella en Bjørn

Sinds kort wonen Isabella en Bjørn in een huurwoning aan de Burg. Warnerslaan in Anna Paulowna. Isabella woonde al dichtbij, in Oudesluis. Voor Bjørn was de stap iets groter: hij kwam vanuit Uitgeest naar de Noordkop.

Veel voorzieningen, toch dorps

Isabella: “Ik woonde in een bovenwoning en wilde graag wat ruimer gaan wonen. Toen ik deze woning kreeg aangeboden was ik erg blij. Op 25 april kreeg ik de sleutel en niet veel later besloten Bjorn en ik om samen te wonen. Het leuke aan Anna Paulowna vind ik dat er veel voorzieningen zijn en het toch dorps aanvoelt. Bjørn vindt het heerlijk om hier hard te lopen of te fietsen. Ook hebben we eindelijk de ruimte, zowel binnen als buiten. Er is zelfs een extra kamer voor als m’n neefjes blijven logeren.”

De verhuizing 

Bjørn: “Er moest best wat gebeuren aan de woning. Gelukkig hebben we veel hulp gehad van vrienden en familie. En op vrije dagen steken we samen de handen uit de mouwen. De woonkamer is inmiddels helemaal klaar, met een mooie petrol-blauwe kleur.” Lachend: “Nu we samenwonen hoefde niet alles meer roze.”

Oranje vlaggetjes in de bus

Isabella: “Dit is een hele fijne buurt, we hebben aardige buren.

Toen we rond Koningsdag de sleutels kregen hebben we bij alle buren oranje vlaggetjes in de bus gedaan om ons voor te stellen en te laten weten dat ze wat overlast konden ervaren. Daar werd erg leuk op gereageerd. Van sommige buren kregen we zelfs een kaartje terug, dat is toch hartstikke leuk!”

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons