Nieuwbouw Cornelis Keijzerlaan

8 februari 2022

Binnenkort gaan we deze nieuwbouwappartementen toewijzen. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u te zijn ingeschreven als woningzoekende in www.woonmatchkopnh.nl.
Bent u geïnteresseerd? Houd deze website dan goed in de gaten.

In 2022 opgeleverd 12 zeer energiezuinige nieuwbouwappartementen. De appartementen hebben een zeer laag energieverbruik en zijn energieneutraal. Energieneutraal betekent dat de energie die nodig is voor het gebouw, zelf wordt opgewekt. Ieder appartement heeft een zonnepaneelinstallatie welke jaarlijks circa 2000 KwH aan stroom opwekt. 

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u via de openslaande deuren naar het terras/balkon. Er zijn twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer maar liefst 15m² is. Ook geschikt voor een rolstoelgebruiker dus. 

In de hal bevindt zich een apart toilet. In de badkamer is nog de mogelijkheid voor een tweede toilet. Er bevindt zich een inpandige berging waarin naast de warmtepomp en WTW-unit ruimte is voor de wasmachine en wasdroger.  

De indeling van de appartementen kunt u zien op bijgevoegde plattegrond.  Naast het appartementengebouw bevindt zich een gebouw met twaalf aparte fietsenbergingen.  

De kale huur van de appartementen is € 678,00. Hier komen nog servicekosten bij van € 46,06. 

Woningstichting Anna Paulowna maakt bij deze categorie woningen gebruik van het zogenaamde ‘tweehurenbeleid’. Dit houdt in dat de huur van deze woning voor huurtoeslaggerechtigden wordt verlaagd naar de laagste aftoppingsgrens wanneer de woning niet passend kan worden toegewezen.

De laagste aftoppingsgrens voor 2022 is € 633,25. 

Klik hier en hier voor de plattegrondtekeningen.

Klik op downloaden om de promofilm te starten.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons