Informatieavond nieuwbouw druk bezocht

12 januari 2024 |

Het team van Woningstichting Anna Paulowna kijkt tevreden terug op een drukbezochte en geslaagde informatieavond in Keijzershoff op 10 januari 2024. Er was veel belangstelling voor onze nieuwbouwprojecten. Onze collega’s en vertegenwoordigers van Gemeente Hollands Kroon waren aanwezig om vragen van de vele belangstellenden te beantwoorden.

De verrassend hoge opkomst maakt wederom duidelijk hoe groot het woningtekort is, ook in Anna Paulowna. Het terugdringen hiervan is een van onze grootste uitdagingen.

De komende periode gaan we de antwoorden op veelgestelde vragen opstellen. Ook op de vragen die we ter plekke (nog) niet konden beantwoorden komen we terug. De bezoekers die hebben aangegeven dat te willen, houden we op de hoogte van ontwikkelingen.

Wie niet in de gelegenheid was om langs te komen, maar toch een vraag heeft over een van de projecten, vind de laatste informatie over onze nieuwbouwprojecten onder het kopje ‘nieuwbouw‘. Is uw vraag hiermee niet beantwoord, stuur dan een e-mail naar info@wsap.nl.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons