Update- hervatten werkzaamheden tevredenheidsonderzoek

Vanaf volgende week zal het onderzoeksbureau: USP Marketing Consultancy, de werkzaamheden voor het tevredenheidsonderzoek hervatten. 

Vorige week waarschuwde Woningstichting Anna Paulowna huurders uit voorzorg over een datalek bij de softwareleverancier van het onderzoeksbureau.  Het ging om ongeveer 250 huurders die waren uitgenodigd voor het tevredenheidsonderzoek. Om het risico op een datalek te verkleinen is er besloten extra maatregelen te nemen waarbij nauwlettend de acties gevolgd worden van het onderzoeksbureau en de softwareleverancier.

Waarom is een tevredenheidsonderzoek belangrijk?

Woningstichting Anna Paulowna heeft vanwege het grote belang besloten de werkzaamheden voor het tevredenheidsonderzoek te hervatten. Met het onderzoek kan Woningstichting Anna Paulowna meten hoe tevreden huurders zijn met de dienstverlening. Deze gegevens zijn nodig om de kwaliteit van de stichting te kunnen waarborgen en daar waar mogelijk te verbeteren. Kortom: door het onderzoek is Woningsticht Anna Paulowna beter in staat om huurders in de toekomst van goede woonoplossingen te blijven voorzien.

Maatregelen getroffen door de softwareleverancier van het onderzoeksbureau

Het onderzoeksbureau dat de klanttevredenheidsonderzoek uitvoert voor Woningstichting Anna Paulowna maakt gebruik van een softwareleverancier om het onderzoek uit te kunnen voeren. Bij de softwareleverancier is de datalek ontstaan. Inmiddels heeft de softwareleverancier het datalek gedicht, de wachtwoorden zijn aangepast en is er een nieuwe beveiligde verbinding tot stand gebracht.

Blijf waakzaam voor nepbrieven en phishingberichten

Huurders wordt gevraagd de komende tijd extra waakzaam te blijven voor nepbrieven, phishingberichten (zoals e-mails, sms’jes of WhatsAppberichten) of telefoontjes die afkomstig lijken te zijn van bekenden of bedrijven. Het doel is meestal om meer gegevens van mensen buit te maken of om betalingen te laten uitvoeren. Doordat er persoonlijke informatie wordt gebruikt, komt zo’n brief, phishingbericht of telefoontje geloofwaardig over.

Tips over hoe u kunt voorkomen dat er mogelijk misbruik wordt gemaakt van uw gegevens

Kijk hier voor meer informatie om te voorkomen dat er mogelijk misbruik wordt gemaakt van uw gegevens.

Bezoekadres

Molenvaart 93

1761 AC Anna Paulowna

Contact

0223 - 53 67 00

info@wsap.nl

Openingstijden

Op werkdagen van

08.30 tot 12.30 uur.

Volg ons